logo-mingmen

 

 

 

Workshop Qigong Bewegen voor een gezonder leven


Kosten: € 25,- per keer 

Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is Qigong

Qigong is een oude vorm van Chinese genezende oefeningen, die eruit ziet als een sierlijke trage dans. Het werkt preventief ter voorkoming van ziekte , is ontspannend, meditatief , zacht en toegankelijk voor alle leeftijden en geslachten. Qigong is onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en is een uitstekende zelfhelende behandeling .

Het woord "Qi"(chi) betekent levenskracht (energie) . "Gong" betekent oefening of vaardigheid Gecombineerd kun je spreken over het oefenen van levenskracht (energie).

Qigong kan vele aandoeningen behandelen. Van lichte allergie , griep en verkoudheid tot de meest slopende ziekten als kanker en hart- en vaatziekten.

Qigong beoefenen leidt tot een innerlijke vrede, liefde en compassie naar anderen, het is ontspannend, maakt je stress-vrij , begeleid door een gevoel van rust , harmonie en geluk.

Qigong verbetert de slaap, spijsvertering, immuniteit, de bloedcirculatie, darmwerking, seksuele prestaties, energielevels, geheugen, concentratie, zicht, gehoor, kwaliteit van huid en haar, coördinatie, evenwicht.